söndag 6 december 2015

Mexiko

Hej! Hola!

Ibland när det händer lite för mycket, glömmer jag bort bloggen. Mycket har hänt på jobbet (jag har fått ett nytt uppdrag) och familjen har varit två veckor på Sandos caracol eco resort i Mexico, precis utanför playa del Carmen. Eller snarare, mitt i djungeln vid havet.


Vi var på precis samma hotell för två år sedan, och så nöjda så vi ville återvända. Jag var verkligen jättenervös för vädret innan vi åkte. Det verkade väldigt ostadigt. Men, när vi kom fram var det helt ok. Regnigt på kvällarna, men bara tre dagar med regn på dagen. Varmt regn som ändå ångade bort fort!

Cenote'n på hotellet! Vi snorklade där

Hotellet var sig likt. Al inklusive med massa mat, aktiviteter, pooler, en strand med fin strand och perfekt att snorkla vid.

Maten var bra! Bäst gillade vi den vegetariska raw-food restaurangen!


Poppy älskade barnklubben, hon fick vara med i shower och massa annat. Edward ville inte, och de flesta aktiviteterna var dessutom från  5år.

Ena tråkiga var att vårt första rum var mögligt och vi fick efter väldigt mycket strul byta. I övrigt låg rummet bra på det stora området. Vilda apor klättrade på balkongen! Dessvärre fick vi vara mer på rummet än planerat, båda barnen fick vinterkräksjuka på plats. Efter varandra...Fick ta det lungt och de orkade inte mycket under sjukdomen. Fick gå till sjukhusläkaren, och sen blev det bättre.

Vi gjorde bara två utflykter, en till den fantastiska parken Xcaret, en till playa del Carmen. Xcaret var verkligen fantastiskt! Dyrt, men så fint. Hade barnen bara gillat att snorkla hade det varit ännu bättre. Men otroligt nu med. Bäst var kanske ändå showen på kvällen. Stor wow-varning:)

Ballong-party i poolen. Barnen ville till min fasa bara vara i poolen.

Apor utanför balkongen!

Sista dagen hade vi tråkigt väder. Då flög vi drake med barnklubben

Och inne kunde man rida på tjur!

Eller hämta godis hos hotell-clownen

Poppy fyllde år ett par dagar efter vi kom hem. Hotellet firade henne i alla fall! Tårta och presenter till henne (och även Edward!) på rummet!

På hotellområder fanns riktiga ruiner, vi tittade runt. På kvällarna fanns shower där, med els, dans, mat och mycket stämning. Poppy fick vara med och dansa före indianerna kom



Fina med lite färg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar