söndag 16 augusti 2015

Depp!

Sista dagen, imorgon dröjer det 11 månader till sommarsemestern! 
Läste nån smart grej för ett tag sen att det är bra att må lite dåligt när man ska tillbaka till vardagen. Det innebär ju att ledigheten varit lyckad och man önskar att den skulle fortsätta. Och, att ha semester in i mitten på augusti är bra tycker jag. Det känns faktiskt som att hösten finns där och väntar. Tänk ändå. Vad man jobbar och sliter för de få veckor och dagar man är ledig. Vilket liv va?

Sommaren har ju varit välfylld, och få saker som vi önskat blev inte av.
Disney, Skara, Belgiska grottor, Halmstad, äventyrsbad, utekvällar med vänner, mormor, morfar, farfar, syrra, Stefan, Kelly, familjer här och besök hos andra, en nästan klar damm, loppisar, auktioner, kantareller, hallon, blåbär, 80 sidor av en roman lästa, stranden och julpyssel, ja vad mer kan man önska sig?

Idag drog vi till Boo-badet igen. Hemma är det varmt, där blåste det och kändes lite kyligt. Så, vi var där rekordkort tid, och knappt barnen kom länge inne vattnet än anklarna.
Nu leker de nån lustig lek inne och jag räknar ner. Om 12 timmar är vardagen här!


1 kommentar:

  1. Lycka till med jobbstarten idag! Ni har haft en fullspäckad semester. 1 vecka vila hade kanske behövts. Men det hade väl inte barnen uppskattat. Kram Soile

    SvaraRadera