tisdag 24 april 2012

Minns ni oss?

Ojojoj, vad tiden rusar. Och tiden går sakta och rusar samtidigt. I augusti börjar jag jobba, vilket gör att jag vill utnyttja varenda sekund nu innan livet blir 8-17 igen. Eller nästan. Min gamla chef ringde och försökte tjata tillbaka mig idag. Hade hört att jag ville söka andra jobb. Lockade med soft schema och lediga fredagar. Lockande, ja.
Men vad har vi då gjort?Väldigt mycket.
Exempelvis så har v anlitat en snickare för att bygga en altan på en av våra klippor. Så här såg det ut utan altan.


och så här när den snart är klar.

Vi har även varit på öppnis i Flempan och målat.Vi hälsade på Siw, som tidigare jobbade på öppnis i Visättra. När Poppy var liten hängde ju Mona, Hanna och jag där jämt. Sen började M jobba, och Siw bytte arbetsplats. Men nu hälsade Hanna och jag på henne.  Lustigt, som att tiden stått stilla, så välkomnande.
Vi har även hunnit med Rådis några gånger, nu senast med Hanna och Casper samt Melker. Hanna och jag började dagen på Lekolar I Sätra. Verkligen värt ett besök, de hade "allt" vad gäller praktiska leksaker , färger och pyssel. Inte direkt billigt, men välfyllt och mer rejält än Panduro. Köpte bland annat guldpapper i Fyndhörnan, Kazooer, stora pärlor till stora pärlplattor och flera burkar färg.Givetvis glömde jag köpa vattenfärger i stora kakor, som var en av anledningarna till att jag ville dit.

Gungning på dubbelgunga med Casper.



 Och på hemvägen fick Edward en kanin i knät.

1 kommentar:

  1. Ja, det var tider det... Nostalgi nostalgi... Soft schema är inte att underskatta! Snygg altan! Igår sa Alva: "Jag vill gå till Poppys hus, till Poppys tält".

    SvaraRadera