tisdag 3 april 2012

Utvecklingssamtal

Idag var hela familjen på utvecklingssamtal ang Poppy. Vi fick veta att Poppy är en glad tjej på dagis. Hon pratar mycket, och nu flera meningar i följd när hon vill berätta saker. Det vet vi ju redan, men bra att hon vågar ta för sig på dagis också. Hon leker med andra barn, nu är det "buss" som gäller. De sitter på var sin stol på rad och...leker buss. Hon gillar att leka ute, att sitta och gräva i sandlådan. Hon äter tydligen helt ok, fast det var lite dubbelt. Å ena sidan åt hon bra varje dag, å andra sidan fick hon inte äta bröd om hon inte smakade på den vanliga maten liiite först. Vilket hon ibland inte ville göra. Men bäst är det känslan av att hon är glad när jag kommer och hämtar henne. Idag möttes jag av glada knackningar av henne och två kompisar när jag kom. Underbart!

Idag har Edward och jag varit på öppnis. Sen hämtade vi Poppy, och gick hem till Matilda och Ellen. De har en jättekul sandlåda. Matilda bjöd på sandsaft. Poppy rotar i sanden. Eddie och Matilda är jämngamla, och kommer gå på samma avdelning på dagis till hösten.


Och de har världens roligaste cykelsadelgunga som Pappa Hugo har byggt helt själv.

1 kommentar:

  1. Poppy är väldigt utvecklad 2 åring. Det verkar som hon trivs på dagis och det är skönt. Hoppas det blir bra med dagis för Eddie till hösten. Det är toppen md påsk för då är det långledigt tycker Soile

    SvaraRadera