onsdag 25 april 2012

Alla Tiders altan

Dagens händelser (dessutom öppnis med Edward, kakbak, kaffe med snickare, byggvaruhus, mataffär, promenad 3 kilometer och massa bus):

Tema Tiden maskerad, igen på dagis. Suck. När inte dagiset har fantasi nog att komma på kreativa teman, får vi vara bättre. Jag designade en egen tröja till Poppy, som vi tryckte upp hemma. Texten på framsidan är inte så lite inspirerat av dagisnamn och avdelning, "- Simma lugnt alla tumlare, sa glada guldfisken".
På baksidan var det Poppy gånger 3, då, nu och framtid.

Sen var vi en sväng till Sats och Minisats. Två mycket nöjda och glada barn var där i en timme och busade medan jag rodde och sprang på band.


Slutligen firade vi att vår altan är färdig genom att spela lite boll och vingla ner i den nya spännande trappan. Vi är mycket nöjda, och förvånade över att vi faktiskt kan ha tur vad gäller hantverkare.


2 kommentarer:

  1. Wow! Er altan ar store an mitt hus! Den kanske vi kan kolla in i sommar..? Lite trakigt att dagis kor samma tema igen, sa svart kan det val inte vara att hitta pa ett nytt, men Poppys troja och ansikte ar jattefint, en utveckling fran katten sist. Inebar det att T-shirts pressen fungerar? Kram Kx

    SvaraRadera
  2. Alla goda ting är tre som på Poppys tröja. Lyckost er med en FÄRDIG altan...Barnen tycker säkert det är toppen med trapporna. Vårt badrum har inte avancerat 4 veckor. Varför? Jo vi väntar på hantverkare. Soliga kramar Soile

    SvaraRadera