tisdag 3 januari 2012

Samverkan

Varje dag leker Poppy och Eddie allt bättre tillsammans. Då och då stör de sig visserligen på varandra. Eddie har blivit allt starkare, och kan nu allt som oftast ta tillbaka de leksaker som Poppy vill norpa från honom. Men än vågar han sig inte på att ta något som hon håller i från början.

Men härligt är att se hur de drar sig till varandra. De sitter ofta i samma hörn och leker, de pillar med samma saker, och håller varandra i händerna när de ska sova.

Eftersom de är lika stora nu, så ser de lite lustigt ut ihop. Eddie har typiska babydrag och Poppy börjar bli flickig. Folk tittar ibland och undrar tveksamt om de är tvillingar. De 15 månader som skiljer dem åt i åldern verkar bara krympa allt mer.

Eddie går gärna med gåvagnen. Han kan stå ett andetag utan hjälp, men sen vinglar han ihop.

På kortet var de nog inne på tionde varvet i hallen. Att bli körd av lillebror är kul. Och betydligt lugnare för mig än när Poppy rusar runt med en ranglig lillebror som last. Om mamma får bestämma har barnen på sig fina molo-kläder med gulliga djurmotiv. Om barnen får bestämma har de för små tights, ingen tröja och en upphittad spädbarnsmössa på sig.

1 kommentar:

  1. Det verkar vara full rulle. Imorse var Svea o Linnea hos oss. Ett tag var det 2 små hunder som skällde o hade sig. Fick kasta köksredskap som hundben till dem så det blev lite lugnare. Kram Soile

    SvaraRadera