tisdag 11 oktober 2011

Svårt att vara ledsen

Tunga dagar efter en begravning av en älskad Klara. Men med två små solstrålar är det svårt att vara tungsint. Glädjen sprider sig och livet går vidare.

Men det är inte pga sorg som bloggen varit dåligt uppdaterad den senaste tiden. Det beror på kamerainköp. Ny, mycket enkel Kodak, ska ersätta iphonen. Och då kan jag inte längre lägga upp bloggen med min app, utan måste överföra korten från kameran till datorn. Ojojoj vad besvärligt, och således tar det lite längre tid än vanligt att få ork att sätta sig ner och göra  allt överförandet. Men samtidigt, kanske blir bildkvalitén en smula bättre framöver:-)

Här är den senaste veckan i korthet:

Lek hemma hos Betty och Dexter i torsdags.



Samling efter begravningen hemma hos moster Anna. Eddie behövde nya kläder efetrsom någon hjälpsam släkting hade satt på blöjan ut och in. Och fick därför låna kallingar och strumpor av farbror Stefan.



Och väl i Halmstad har vi inte gjort mycket annat än att besöka olika lekplatser. Sagoängen, Pippilångstrumplekplatsen och Skedsgångslekplatsen (samt Ullared som också får räkas som en lekplats fast för mig).




2 kommentarer:

  1. Solstålarna skiner upp tillvaron även här i Trollhättan! Kram Soile

    SvaraRadera