måndag 25 maj 2015

Söndagsutflykt

I lördags hade vi besök av Tage och Albert, och så klart Anna och John. Det var full rulle i stort sett hela dagen, så igår hade vi inte några direkt planer. Men vi beslöt oss i alla fall för att åka bort till Kvarnholmen som skulle ha en loppis och lite andra arrangemang under helgen.
 Kvarnholmen är ett rätt trist område som ligger väldigt fint vid vattnet. Det har man nu kommit på och ska riva alltihop och bygga nytt. Tanken är väl att det ska bli som ett nytt Hammarby Sjöstad så småningom. För att locka lägenhetsköpare arrangerade man en familjehelg. Istället kom vi. Men vi är nöjda.

Barnen fick så klart ansiktsmålningar, en vallmoblomma och en spindelmannenmask. Spindelmannen hade så mycket färg i ansiktet att han fortfarande i morse, efter ett bad och i alla fall två separata ansiktstvättar, hade ett tydligt svart sträck på kinden.

Men behållningen var helt klart den Magiska Trädgården, ett område längst upp på Kvarnholmen där det finns ett vegetariskt café och ett rätt så stort område fullt med kojor. Även om det mesta fortfarande höll på att byggas upp var det väldigt mysigt och barnen älskade det.
Inte minst bikupan, Poppy har arbetat med bin som tema på dagis i snart ett år, och hon berättade gärna allt vi ville veta om dem.

 Alla kojor kändes inte jättesäkra, men de var i alla fall roliga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar