torsdag 16 augusti 2012

Farfar och jonglering

Förra helgen hade vi ett kort besök av farfar Jan. Även om barnen inte träffar honom så ofta så märks det att de kommer ihåg honom och trivs med honom. Den här gången var det i synnerhet Edward som följde efter Jan mer eller mindre hela tiden.


Edward har fått allt lättare att komma överens med folk den senaste tiden, och det är inte så dumt eftersom han precis har börjat skolas in på dagis. Men mer om det i ett annat inlägg.

I måndags var det studiedag på dagis och vi åkte till en festival i Flemingsberg tillsammans med Ellen och Matilda. Huvudattraktionen just den här dan var att Cirkus Cirkör var där och visade hur man gör för att jonglera, gå på lina och en massa annat väldigt kordinationskrävande.

Edward och Poppy tyckte det var fantastiskt kul att prova på käglor och bollar. Enklast var att helt enkelt lägga bollen på marken och slå på den med käglan.
Ellen och Matildas mamma Karin visade sig vara en fena på jonglering. I alla fall jämfört med mig.

Eddie passade på att få lite intellektuell träning också. Tyvärr fanns det ingen motspelare så det blev ett kort parti.

1 kommentar:

  1. Hej och tack för några trevliga dagar. Ja tyvärr blir det så ofta som det borde och man vill, men det är inte mkt att gö.ra åt. Det är ju trevligt att se hur barnen utvecklas och växer. Jag ser ju här att Eddie tycker om schack så det kan vi ju ägnas oss åt längre fram. Ha det bra och ta hand om er. /jan

    SvaraRadera