måndag 6 juni 2011

Avslutning på långledigheten

Många dagar ledigt med strålande sol och hela familjen samlad har varit underbart. Men nu är verkligheten snart här igen och Ulf ska jobba och vi ska ut på egna äventyr.

Helgen avslutades med grillning hos Betty. Poppy hade finkoftan från moster Anna och Stefan på sig, och bar sin egen blöjpåse när det var dags att gå hem. Massa bilder tog vi, men Iphone har kanske inte världens bästa kamera vid kvällsfotografering inomhus.



Idag har vi provat hoppgungan på Eddie! När vi hade den till Poppy släppte den en dag i spärren, en otrevlig upplevelse som slutade med ett litet hack i huvudet (inget sjukhusbesök behövdes) vilket ledde till att vi la undan den gansak tidigt under Poppys hoppålder.. Men nu surrade Ulf fast den i rejäla krokar utomhus, bredvid Poppys älsklingsgunga, och snart kommer nog E tycka att det är en hit, men än är han i minsta laget.



Och så åt vissa av oss ännu mera glass!

2 kommentarer:

  1. Våran Poppy är en redig tjej, men borde hon inte vid det här laget ha en egen handväska? Farmor ska kanske ge sej ut i vimlet och se vad som kan finnas på den fronten. Inte kan man gå omkring som en annan baglady när man för övrigt är så elegant?

    Och en sak är säker här i världen, glass kan man aldrig få för mycket av!

    Kram till er alla,

    Lena

    SvaraRadera
  2. Ha, nu har jag hittat information om hur jag ska kunna logga in och inte behöva skriva som anonym :-) Inte kul att vara anonym, faktiskt.

    Kram!

    SvaraRadera