söndag 29 maj 2016

Det händer mycket nu

Det händer otroligt mycket just nu. Inte minst i Poppys liv.
Hon har till slut börjat kunna simma. Förra veckan simmade hon 25 meter, efter en del tvekan i och för sig. Men trots allt. Edward blev inspirerad och simmade fem meter helt själv utan någon hjälp.

Samtidigt har det börjat lossna rejält med cyklingen. Från att inte ha kunna trampa överhuvudtaget så kan Poppy nu cykla en rätt bra bit. Det är bara start, stopp och svängar som är lite krångliga...


I fredags var hon dessutom på sin livs första klassfest! Hon kom inte hem förrän kvart i nio, trött och glad!


söndag 1 maj 2016

Våren är här!

Valborg igår gjorde sitt jobb! Idag kom nämligen äntligen våren! Vi har haft en otroligt fin söndag som vi tillbringade ute i trädgården i princip hela dagen. Dagens projekt var att gräva bort den stora gamla komposten. Vi planerar att så gräs där istället, sätta upp en gunga och hängmatta. All jord vi grävde fram har vi spritt ut lite överallt i trädgården, inte helt fel!
Poppy lekte med sina klasskamrater Ven och Nora. De sprang runt i området och kändes så stort. Att barnen är stora! Edward var hos sin kompis William, och Edward vågade nästan gå hela vägen själv!

Före middag var äntligen komposten borta. Hängmattan kom upp och även om miljön inte är vidare vacker än, kändes det fantadtiskt!