torsdag 25 oktober 2012

Inte kul med feber

De senaste dagarna har Edward varit väldigt hängig. I går bröt febern ut på riktigt och den har hållt i sig i två dagar nu. Stackarn är väldigt trött och inte sugen på något annat än att sitta och mysa i soffan.

 Edward tröstar sig med så många gosedjur han kan få tag på.

 Poppy tar hand om Edward och klappar honom på kinden för att han ska bli lite gladare.

Så här ser han ut när han är frisk och glad.

måndag 15 oktober 2012

En regning helg

 De senaste dagarna har varit rätt regniga och kalla, så vi har inte kunnat vara ute och göra så mycket kul. Även om vädret egentligen inte hindrat P & E.

 Edward tyckte det var väldigt viktigt att både han och Poppy fick var sitt paraply. Han har inte riktigt fått häng på vad man har paraply till, eller hur man använder dem. Men huvudsaken är som alltid att det blir rättvist och att båda får samma.


Som tur var var det barnmässa i Älvsjö under helgen, så vi åkte dit i lördags för att ha något att göra. En av de mest populära aktiviteterna var Radioapan som sjöng en fruktansvärd massa bokstavssånger, och dessutom ställde upp på att fotograferad.

Det fanns också ett rätt fint område med leksaksbilar man kunde köra med. Fantastiskt kul tyckte både Eddie och Poppy, även om Eddie föredrog att bara sitta på sin bil och ät popcorn.

 En liten vända ut i skogen för att ta rätt på säsongens sista svampar han vi dock med i lördags.
Om ni tycker mössan ser lite märklig ut så beror det på att det är kalsonger.

torsdag 11 oktober 2012

Milstolpar


Det finns vissa milstolpar i barns utveckling. Vissa större än andra. När vi var och gungade häromdagen överraskade Poppy med att kunna ta fart själv. Egentligen var det nog mest en simulering av att ta fart själv, hon behövde en liten extraknuff då och då, men hon stod upp och drog i kedjorna som de större barnen gör. Det såg väldigt övertygande ut, men jag är inte säker på att det blev så mycket fart.


Edward var mer intresserad av att kratta löv än att gunga. Fråga mig inte varför.

Så här ser Edward ut när han äter en lite för stor bulle och har en mössa på sig inomhus.